Σχετικά με εμάς


Κόσμημα Χατζηγεωργίου, γιατί κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή, αλλά αξία!

Κοσμήματα που συμβολίζουν την κάθε σας στιγμή, κοσμήματα που παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο. Κόσμημα Χατζηγεωργίου, πολυτελής επιλογές για κάθε ιδιαίτερη περίσταση της ζωής σας! Ακολουθούμε τις τάσεις και σας προσφέρουμε μοναδικά κοσμήματα, που θα αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση.

Στο κατάστημα μας θα ανακαλύψετε μία μεγάλη συλλογή σε σταυρούς, δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλυσίδες, κολιέ, ρολόγια και φυσικά παιδικά.

Η ιστορία μας


Πενήντα έξι χρόνια πριν, σε ένα μικρό εργαστήριο, ο Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου ξεκίνησε να ξεδιπλώνει την αγάπη του για την τέχνη της κοσμηματοποιίας με βάση τον χρυσό. Με την πάροδο του χρόνου η μικρή, αρχικά, επιχείρηση βιομηχανικού, αλλά και χειροποίητου κοσμήματος επεκτάθηκε εγκαινιάζοντας το 1982 το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης που από το 1922 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στον αριθμό 80 της οδού Ερμού στην πόλη των Σερρών. Παράλληλα η χονδρική πώληση συνέχισε, οδηγώντας στη δημιουργία ενός ευρέως γνωστού δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Τη σκυτάλη της σφυρηλάτησης του μετάλλου που μαγεύει για τόσες χιλιετίες με την όψη αλλά και την αξία του, αναλάβαμε εμείς -οι γιοι του Αλέξανδρου Χατζηγεωργίου-, Χρυσοβαλάντης και Παναγιώτης. Στόχος μας είναι τα κοσμήματα να προωθούν την ακεραιότητα του παλαιού, αλλά διαχρονικού και κλασικού σε συνδυασμό με στοιχεία μοντέρνας αισθητικής, ικανοποιώντας ως εκ τούτου, ένα ευρύ φάσμα αισθητικών απόψεων.

Πρώτο μας μέλημα είναι βέβαια η ποιότητα που επιτυγχάνεται με τις εργαστηριακές μας γνώσεις περί ανάλυσης, αλλά και συντήρησης του μετάλλου. Συνάμα, επενδύουμε με τον ίδιο ζήλο στην ανάδειξη του κάλλους του χρυσού αναδεικνύοντας την πολυτέλειά του, όπως ακριβώς κάνει ένας πίνακας του G. Klimt.

Στο δρόμο της διάχυσης της λάμψης είμαστε όλοι μαζί και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή σας.

Κόσμημα Χατζηγεωργίου
Γιατί κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή, αλλά αξία.

ΚατάστημαΕπικοινωνία


Διεύθυνση: Ερμού 80, Σέρρες 621 00

Email: info@kosmimaxatzigeorgiou.gr

Τηλέφωνα: +306947721772 | +30231020598

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα 09:00 - 21:00
Τρίτη 09:00 - 21:00
Τετάρτη 09:00 - 21:00
Πέμπτη 09:00 - 21:00
Παρασκευή 09:00 - 21:00
Σάββατο 09:00 - 18:00