Στο kosmimaxatzigeorgiou.gr θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι 100% ευχαριστημένοι από τις αγορές τους και τα προϊόντα μας. Για αυτό, στην περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή διαφέρει από αυτό που είδατε στο site -είτε στην εικόνα, είτε στην περιγραφή του- μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 μέρες από την ημέρα παραλαβής του. Στην περίπτωση που ζητήσετε αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα στο προϊόν, μπορείτε να παραγγείλετε ένα άλλο προϊόν.

Αλλαγές θα γίνονται αποδεκτές πάντα και μόνο με την απόδειξη αγοράς. Το κόστος της επιστροφής του προϊόντος σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.

Εάν κάνετε ειδική παραγγελία χειροποίητου προϊόντος, το kosmimaxatzigeorgiou.gr δε δέχεται επιστροφές.

Σε περίπτωση που ένα κόσμημα σπάσει, τότε το kosmimaxatzigeorgiou.gr δεν φέρει καμία ευθύνη παρά μόνο εάν έσπασε κατά την μεταφορά του προς εσάς.

Για να προχωρήσετε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μπορείτε:

 • Να στείλετε email στο info@kosmimaxatzigeorgiou.gr μέσα στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται το ονοματεπώνυμό σας, ο αριθμός παραγγελίας σας, η διεύθυνση email σας, αλλά και ένας αριθμός τηλεφώνου ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να πετύχουμε την άμεση διευθέτηση του ζητήματος.
  Παρακαλούμε οι παραπάνω πληροφορίες να είναι ακριβείς και ίδιες με τα στοιχεία της παραγγελίας σας, ώστε να μπορέσει να γίνει η επιβεβαίωση των στοιχείων σας.
 • Να καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2310 20598
  6947 721 772
  Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε το αίτημά σας να επεξεργαστεί και ολοκληρωθεί άμεσα.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον:

 • Αφορά σε προϊόν για το οποίο ΔΕΝ έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία, όπως βέρες, ή μετατροπές ή προϊόν που δεν υπάρχει στο κατάλογο μας.
 • Συμπληρώσει και αποστείλει το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης που του χορηγείται κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας.
 • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.
 • Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο τα καρτελάκια του καταστήματος “Κόσμημα Χατζηγεωργίου” και οι ετικέτες του προϊόντος.
 • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος.
 • Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.
 • Αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση info@kosmimaxatzigeorgiou.gr με αναφορά του κωδικού παραγγελίας.

Το κατάστημα “Κόσμημα Χατζηγεωργίου” δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα “Κόσμημα Χατζηγεωργίου” έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Close Καλάθι Αγορών
Close Αγαπημένα
Close

Close
Μενού
Categories